Monday, March 31, 2014

Der er forholdsvis stille på Radio Claws Talks indtil høsten, eftersom jeg skriver på et bogprojekt. Forlaget Oktober har vist sin velvilje i skrift og tale, men der foreligger ingen bindende aftale. Jeg hører "Rip It Up and Start Again" et par gange om dagen i øjeblikket; at skrive kræver et vist mål af grundlæggende selvgenopfindelse. Det er fysisk krævende. Kom på Txt.ville sidst i april, her er min workshop. Forbereder et powerpointforedrag om den kreative kapitalismes velsignelser. Er også med på nogle andre ting, see you there.


Klassekampen brugte 19. marts et billede af den franske filosof Alain Badiou som er taget af mig ved Idee des Kommunismus-konferencen på Volksbühne sommeren 2010. Dette er for så vidt greit, mine Flickr-billeder ligger for det meste tilgængelige under Creative Commons. Læg imidlertid mærke til konceptet for den aktuelle Creative Commons-pagt, som bl.a. kræver fotocredit, dears. Iøvrigt tillykke til Ultima for interessant booking. For de filosofiinteresserede: Den 12. og 13. maj kommer Rosi Braidotti og Judith Butler til The First Supper Symposium i Oslo og skal tale med Nadya og Maria fra Pussy Riot. Samtidig vises den populære udstilling The Feminist Pencil fra Moskva med bl.a. Victoria Lomasko.

Wednesday, March 26, 2014

Audiaturs festival for ny poesi foregår for sjette gang i Bergen 3. til 5. april. Dette er en højt profileret, svimlende ambitiøs international poesifestival, so you should be there!! Her er navnene på poeterne som deltager. Se på festivalens netside, her ligger 12 samtalebøger med alle deltagere i pdf-format. Her er programmet for festivalen.

Thursday, March 20, 2014



Vægmaleri igang på Manhattan. Flere pics --------------- her.

Monday, March 17, 2014

Første gang jeg var i New York faldt vi ind ad døren (eller op i elevatoren) til beatpoet og boghandelgrundlægger Lawrence Ferlinghettis 86-års fødselsdag. Den anden gang er der revolution i gaden og Kim og Thurston går fra hinanden, hvilket forårsager en kosmisk katastrofe. Den tredje gang bliver Lou Reed indlagt på hospitalet og alle er bekymrede for hans liv; han dør tre måneder senere. Den fjerde gang fylder punk fyrre år, hvilket vil sige at det er fyrre år siden at Television snublede ind på CBGBs og spillede sin første koncert.

Saturday, March 08, 2014

Happy 8. marts. Mit essay om alderdom. Popkulturelle referencer er mine, ikke Segals.

Thursday, March 06, 2014

Bernhard Ellefsen er årets litteraturkritiker 2014. Gratulerer! Man kan finde mange af Bernhards tekster i Morgenbladet og Vagant. Øvrige kritikerpriser her. Ane Farsethås her.

Tuesday, March 04, 2014



Dette billede er vist fra Testrup Højskole, januar 2010. Thomas Thurah, Lars Bukdahl og jeg diskuterer Yeahsuiten af Theis Ørntoft, Kærlighedens veje og vildveje af Pablo Llambias og Alting blinker af Naja Marie Aidt. Lars Skinnebach fik pris.

Monday, March 03, 2014

Den hæslige alderdom er kvintessentielt feminin, bare tænk på diverse gorgoner og hekse, for ikke at nævne Tove Janssons iskolde, ulykkelige og skræmmende figur Murren som går hylende rundt i yderkanten af den ellers så hyggelige Mummidal. Hvis kvinden personificerer skønheden, vækker hun også rædsel når hun strippes for sin skønhed, og faktisk ikke er længere, men stadig besidder stor vitalitet. Alderdommen kommer til os som et spøgelse fra fremtiden. Et af Sigmund Freuds eksempler på Das Unheimliche handler om afskyen han føler over at se en ældre mand på toget, øjeblikket før han forstår at det er en spejling af ham selv.

Beklager på forhånd, men jeg har skrevet et 8. marts-essay til Bokmagasinet om alderdom som indeholder Leonora Carrington, Lynne Segal, Simone de Beauvoir, Kate Bush, Ebba Witt-Brattström, Miley Cyrus, Martin Amis, John Updike, Hugh Hefner, Neil Young, X-Ray Spex, Billy Mackenzie, Marc Almond, min mor ++

Saturday, March 01, 2014

Sonic Youth Teen Age Riot 1988
Alphaville 4-evea Young 1984
Soft Cell Youth 1981
The Associates You Were Young 1980
X-Ray Spex Age 1978
Neil Young Old Man 1972
Joni Mitchell Songs To Aging Children Come 1969
Neil Young The Old Laughing Lady (about drugz not age!!!!) 1968
The Who My Generation 1965
******PLEASE ADD TO THE LIST!!!!******