Tuesday, June 13, 2006

This is ... Tigerclaws' Summer Special w/ very special guest star kunstkritiker Tommy Olsson, yeah. Olsson har sendt mig sin top 20 og det følgende er hans VJ-set, forløbigt 12 af de 20 - kort, men præcist kommenteret af TO himself.

1) er Ash med en sang som umuligt kan være fra 1977 -- interessant interaktion mellem star med neglelak og geek trommeslager her (TO: "Gjør Tommy sexuellt ambivalent").

2) er Deutsche Amerikanische Freundschaft mit ein bisschen wirklichkeitshunger, ikke gå glip af interview-stumpen som dukker op til sidst hvor vi får at vide at DAF machen powermusik, körpermusik (TO: "Cool, gjør Tommy helt gay").

3) er Pixies med en tung version af Monkey gone to heaven (TO: "Frank Black ser før faen ut som Bjørgulv Braanen!").

4) er popstar Michel Polnareff som på insisterende vis står og spiller med et par megetsigende lærreder op mod væggen i baggrunden. Non, non, non, non, non (TO: "Fy fan så jävulskt stenhårt!").

5) er Liz Phair som på sensuel vis synger om at flyve ind over Chicago og lade som om hun er med i en Galaxie 500 video (TO: "Gjør Tommy straight igjenn").

6) er Throbbing Gristle med en intens performance som bringer i hu Jonas (j) Magnussons essay i OEI 15/16/17, til slut ses an evil snog of an interaction med en publikummer (TO: "Yes!").

7) er de for mig ukendte Malaria med en sang I think I might have heard med Chicks on Speed -- dog minus mundharpen (TO: "Wow!").

8) er Sleepy Sleepers med sangen Kaksi tapaa harrastaa seksiä, megen rubber og hints til safe sex her? Men dette er strålende! (TO: "Rokka, rokka!").

9) er (hm) Franco Battiato med en storslået iscenesættelse, er dette John Turturro på et flyvende tæppe? Og check videoeffekterne på væggen bagved! (TO: "Genius!").

10) er Der Plan med en slags post-Hugo Ball tam-tam (TO: "Jävlar!").

11) er traileren til filmen om Daniel Johnston The Devil and Daniel Johnston som en eller anden filmklub flux burde skaffe plads til på et lærred et sted (TO: "Shit att ikke hele filmen ligger ute").

12) er Cobra Killer, noget med klovne og hoolahoop-ringe, jeg forstår faktisk ikke rigtigt (TO: "Tommy blir VELDIG hetero nå").