Thursday, February 09, 2006

Naturex. Naturex? Naturen er konge. Naturen kommer til dig i posten, helt uden opfordring, helt naturligt ankommer naturen i posten til dig. Naturen ser umiddelbart syntetisk ud, men nejda, små orange gummikapsler med fiskeolie, en hel lille pose i posten til Claws igår, good for you.

Men hvorfor flår jeg papboksen op? Æsken er på ingen måde præget af Redaktør Wolds vakre håndskrift. Og boksen er også rimelig kulørt, er den ikke? Redaktør Wolds kommunikationer er sjælden helt så kulørte. Hm, men det er altså Naturen til mig, nature in a box, koster ingenting! Bare rundt 30 små kroner, derefter kan man abonnere. Ja? Er det bra?

Nej tak du, natur. Oi, naturen bor i Sverige så jeg investerer i kuvert og frimærke, jeg skriver prisen: 27 kroner, på et kort og lægger i kuverten til naturen. På kortet står der nej-tak-nej-nej-og-gå-væk. Der står mit kontonummer, betal mig 27 kroner.

I posten idag kommer så æblerne. Der kommer æbler fra Naturex i posten til mig, kære søde Naturex som bor i Sverige og som, hvis man bare lige googler en smule, har cirka 7000 klagesager på nakken allerede. Du Naturex? Jeg vil ikke have æbler af dig, okay. Bra, Claws har kontrol, hun flår ikke papboksen med de syntetiske æblepiller op, boksen ryger straight returex til Naturex.

Så har Naturex fattet det nu? Ikke mere forbandet natur i posten.