Wednesday, July 21, 2010

Jeg sad rystende af angst i sommersolen på Demos sommerlejr i 2006 med hele den yngere socialistiske intelligensia rundt mig, Bendik Wold – «kontra» – og jeg – «pro» – skulle diskutere postmodernisme, det blev heldigvis en kort og overfladisk affære, vi overgav os til sommeren, men jeg var sikker på at jeg ville fremstå som et fjollet neoliberalistisk airhead i den flok. Som de evige diskussioner rundt 8. marts: optog eller ikke optog? Hey, optog, selvsagt, men ikke hak på skrivebordsfeministen. Vi gør hvad vi kan, det er koblingerne mellem forskellige versioner af «politisk» som er vigtig.

Replay III fra Bøygen #2/09, "Litterær(e) Aktivisme(r)" af A. Lindholm og undertegnede. Claws Talks beklager: Arkæologiske udgravninger finder sted netop nu, diverse krukker bliver derfor udstillet

3 comments:

Susanne said...

Som vi senere ved så døde postmodernismen i Norge, ikke bare en gang, men rigtig mange gange. Det er lidt uklart hvem som bidrog med det endelige (?) dødsstød, listen over mistænkte er lang: Gunnar Skirbekk, Jon Hellesnes, Bjørgulv Braanen, Jon Elster, Bjørn Vassnes ... fortsæt selv listen.

Susanne said...

Affected

Dansk (Danish)

1.
adj. - påvirket, berørt

2.
adj. - affekteret, skabagtig, krukket

Susanne said...

Ville det mon være en career limiting activity at undersøge alle de her drab på postmodernismen i sammenhæng med "drabet" på Eivind Røssaak, en af Norges få intellektuelle? Røssak skrev i 2005 denne fine bog, og gjorde med ét selvbiografi til årets snakkis, i hvert fald hjemme hos the Claws Talks staff.